STRONA W PRZEBUDOWIE
— • —
PRZYSTAWKI |
|
Śledź w oleju z dodatkami | |
Placki ziemniaczana z sosami
czosnkowym i grzybowym |
|
Domowe pierogi okraszone cebulą: 10 szt.
* ruskie, z kapustą i grzybami, z mięsem, z owocami |
|
Tatar wołowy z dodatkami | |
SAŁATKI |
|
Sałatka grecka | |
Sałatka z grillowanym łososiem | |
Sałatka Caprese | |
ZUPY |
|
Rosół z makaronem lub kołdunami | |
Pomidorowa z makaronem | |
Flaki wołowe z pieczywem | |
Żurek staropolski z białą kiełbasą
ziemniakami smażonymi i jajkiem sadzonym |
|
DANIA GŁÓWNE |
|
Grillowany filet z łososia z sosem cytrynowym
ryżem i gotowanymi warzywami |
|
Smażony pstrąg z migdałami podany w całości
z pieczonymi ziemniakami i kompozycją sałat |
|
Kotlet De Volaille z frytkami i surówką | |
Kurczak w potrawce z ryżem i marchewką z groszkiem |
|
Roladka drobiowa faszerowana szpinakieme i serem feta
z purre ziemniaczanym i kompozycją warzyw |
|
Grillowany filet z kurczaka Caprese
z pieczonymi ziemniakami i kompozycją świeżych sałat |
|
Wątróbka drobiowa z cebulą i jabłkiem
z ziemniakami i sałatką z kiszonego ogórka |
|
Placek po węgiersku | |
Tradycyjny kotlet schabowy
z ziemniakami i kapustą zasmażaną |
|
Zraz wieprzowy z sosem staropolskim
z kaszą i sałatką z buraczków |
|
Policzki wołowe w sosie własnym
z kluskami śląskimi i modrą kapustą |
|